Ο Στάθης και  Γιώργος Αθανασάς είναι δύο εξειδικευμένοι φωτογράφοι γάμου και βάπτισης  με μεγάλη εμπειρία στο να καταγράφουν τις σημαντικές και πολύτιμες στιγμές της ζωής σας.

Κατάλαβαν απο την έναρξη των δραστηριοτητών τους πως οι βασικές αρχές της δημιουργίας μιας πραγματικά ξεχωριστής φωτογραφίας & βιντεογράφισης δεν είναι μόνο ο φωτισμός οι σκιές και η σύνθεση αλλά και το συναίσθημα.

Σαν φωτογράφοι, θα αιχμαλωτίσουν τις μαγικές στιγμές σας μέσα από δημιουργικές φωτογραφίες που θα παραμείνουν διαχρονικές.

Σαν βιντεογράφοι θα σας προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία αυτών των στιγμών.

Αναλαμβάνουν γάμους, βαπτίσεις και ειδικές εκδηλώσεις χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου εξοπλισμό και είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν με τον καλύτερο τρόπο ώστε να πάρετε ένα τέλειο αποτέλεσμα των ιδεών και των στιγμών που θέλετε να κρατήσετε στο πέρασμα του χρόνου.

Τόσο αυτοί όσο και η ομάδα που τους πλαισιώνει αποτελείτε από έμπειρους φωτογράφους και οπερατέρ γάμου, βάπτισης, πορτραίτου,  ντοκυμαντέρ,  διαφήμισης, ρεπορτάζ, πιστοποιημένους χειριστές Drones για εναέριες λήψεις, γραφίστες, μοντέρ και άλλους ειδικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάζετε να  Επικοινωνήσετε μαζί μας.

FAQ: Συχνές ερωτήσεις

Πόσες φωτογραφίες παραδίδεται;

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός και ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες (π.χ. το πρόγραμμα της ημέρας, ο αριθμός των φωτογράφων που συμμετέχουν, έθιμα, παραδόσεις, happenings κτλ.). Γενικά όμως, πρέπει να περιμένετε περίπου από 600 έως 800 επιλεγμένες και επεξεργασμένες φωτογραφίες.

Τι ακριβώς εννοείτε με το ''επεξεργασμένες'' φωτογραφίες;

Η επεξεργασία αναφέρετε στα χρώματα, κοντράστ, φωτεινότητα, ευκρίνια, κορεσμό χρωμάτων κτλ…Υπάρχει βέβαια και εξειδικευμένη επεξεργάσια εικόνων ''photoshop'', retus, ειδικά φίλτρα...  υπό κάποιες προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις.

Μετά από πόσο καιρό παραδίδεται τις φωτογραφίες;

Θα παραλάβετε τις φωτογραφίες σας επεξεργασμένες σε περίπου 45 εργάσιμες ημέρες, απο κεί και μετά εξαρτάται από την διαχείριση του υλικού σας που διαφέρει στην κάθε περίπτωση (ψηφιακά αρχεία; - εκτυπώσεις; - ψηφιακό άλμπουμ;) σε κάθε περίπτωση πάντος η ταχύτητα παράδοσης είναι ανάλογη με αυτήν της επιλογή σας. 

Κρατάτε τις φωτογραφίες σε αρχείο και για πόσο καιρό;

Οι φωτογραφίες σε αρχείο κρατούνται για πέντε χρόνια σαν back up, ενώ τα αρχεία video λόγω του όγου τους δεν κρατούνται  μετά την παράδοσή τους.

Τι είναι το Cinematic Video;

Το Cinematic Video είναι κινηματογραφικoύ τύπου βιντεογράφιση από πολλές πηγές λήψεων: Κυρίως βασική κάμερα, action κάμερα,εναέριες λήψεις ''Drones'', λήψεις με γυροσκόπιο ''Gimbal'' κλπ...που εμπλουτίζεται με εξεζητημένο montaz. Υπάρχουν δείγματα δουλειάς μας στην κατηγορία Trailers που μπορείτε να δείτε για να σχηματίσετε σχετική εικόνα.

Τι είναι οι λήψεις με Γυροσκόπιο (GIMBAL);

Είναι λήψεις βίντεο με ειδικούς μηχανισμούς σταθεροποιήσης της εικόνας, τελευταία τεχνολογία γιατί δεν νοείται πλέον σήμερα να υπάρχουν ''κουνημένα πλάνα'', αυτό που σας παρέχουμε είναι ένα  άρτιο αποτέλεσμα για μια κινηματογραφική εμπερία θέασης.

Παρέχεται υπηρεσίες λήψεων 4K;

Ασφαλώς Ναί, είμαστε εξοπλισμένοι με τον τελευταίο τύπο μηχανημάτων αυτών των προδιαγραφών λήψεων. 

Κάνετε εναέριες λήψεις φωτογραφιών & video με Drones;

Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό για αυτό τον σκοπό με εξειδικευμένο προσωπικό και πιστοποιημένους χειριστές Drones τηρώντας την υφιστάμενη νομολογία με σχέδιο πτήσης κάθε φορά στις περιοχές που αυτό δεν είναι απαγορευτικό για την δημόσια ασφάλεια και την ασφάλεια αεροσκαφών.

Πόση ώρα κάθεστε στην δεξίωση;

Μένουμε στη δεξίωση μέχρι να αισθανθούμε και διασφαλίσουμε ότι έχουμε καταγράψει με επιτυχία το γεγονός και την αίσθηση του τι συνέβη, ωσότου δηλαδή οι ίδιες εικόνες να αρχίζουν πλέον να επαναλαμβάνονται.

 Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν συμπληρωθεί ένας πλήρης κύκλος χορών, δύο περίπου ώρες από τη στιγμή που θα αρχίσει ο κόσμος να διασκεδάζει. Βέβαια, ο χρόνος παραμονής μας στη δεξίωση εξαρτάται από το πρόγραμμα που θέτει το ζευγάρι ή ο / η οργανωτής του γάμου.

Από ποιους παράγοντες εξαρτάτε η τιμή;

Η τιμή εξαρτάτε από αρκετούς παράγοντες: την εποχή, την ημερομηνία, την τοποθεσία, τις υπηρεσίες, τα άλμπουμ.
Μπορούμε πάντα να σχεδιάσουμε μαζί ένα οικονομικό πακέτο σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Πότε πρέπει να σας κλείσουμε;

Καλύτερος χρόνος για να εξασφαλίσετε την ημερομηνία είναι τουλάχιστον 6 μήνες νωρίτερα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν υπάρξει και περιπτώσεις ''ξεχασμένων ζευγαριών'' καλό πάντος θα είναι για την δική σας ''σιγουριά'' να φροντίσετε όσο δυνατόν νωρίτερα τόσο και καλύτερα γιατί φωτογραφίζουμε μόνο ορισμένους γάμους κάθε χρόνο. Στόχος μας δεν είναι η ποσότητα αλλά η μέγιστη ποιότητα για τους πελάτες μας.

Πως μπορούμε να σας κλείσουμε;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, με email ή από την φόρμα επικοινωνίας μας .

Ώστε να κανονίσουμε ένα ραντεβού και να κλείσουμε την ημερομηνία.

Πως γίνετε η πληρωμή σας;

Το «κλείσιμο» της συνεργασίας μας και η εξασφάλιση της ημερομηνίας, γίνεται με μια προκαταβολή. Θα λάβετε εγγράφως την προσφορά που έχουμε συμφωνήσει, στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλες οι παροχές σε προϊόντα και υπηρεσίες.Λίγο πριν την εργασία στο ραντεβού μας για πλάνο και  λεπτομέρειες καταβάλλεται τουλάχιστον το σύνολο των εξόδων και η εξόφληση γίνεται αμέσως μετά (συνήθως στο ''After '' εφόσον αυτό προβλέπετε).

Υπάρχουν οποιεσδήποτε ''κρυφές χρεώσεις'' στις προσφορές σας;

Απολύτως όχι! Οι φωτογραφικές υπηρεσίες μας σχεδιάζονται για να παρέχουν περισσότερο από αρκετό χρόνο και ανθρώπους για να ολοκληρώσουν την εργασία με τα άριστα αποτελέσματα. Παραλαμβάνετε εγγράφως και ενυπόγραφα την οικονομική μας πρόταση η οποία αναφέρει αναλυτικά το κόστος κάθε παρεχόμενης και κάθε συμφωνημένης εργασίας.

Που βρίσκεστε; Καλύπτετε γάμους εκτός περιοχή σας;

Έχουμε έδρα στην Καλαμάτα και στην Μεσσήνη - Μεσσηνίας, αλλά θα είμαστε χαρούμενοι και πρόθυμοι να καλύψουμε το γάμο σας οπουδήποτε στην Ελλάδα και γιατί ''όχι'' και στο εξωτερικό.

Έξοδα μεταφοράς και διαμονής πως διευθετούνται;

Έξοδα μεταφοράς και διαμονής ενδέχεται να είναι απαραίτητα για γάμους προορισμού (destination weddings). Υπάρχουν δυο επιλογές, τα έξοδα μπορούνε είτε να συμπεριληφθούν στην τιμή είτε εναλλακτικά να κανονιστούν όλα απευθείας από την πλευρά του ζευγαριού.

Τι ισχύει σχετικά με τη χρήση των φωτογραφιών και τα πνευματικά δικαιώματα;

Σύμφωνα με τον νόμο και με λίγα λόγια… μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες όπως επιθυμείτε, εφόσον βέβαια πρόκειται για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση (π.χ. δεν μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες). Ο φωτογράφος διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εικόνες με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό τη διαφήμιση και την γνωστοποίηση της δουλειάς του.

 

Athanasas Pro Photography & Cine Videography

θα μας βρείτε
στην Καλαμάτα Μεσσηνίας
τηλ. 698 66 68 739

και στη Μεσσήνη Μεσσηνίας
τηλ. 690 600 4747
Tel & Fax: 27220 24552 info@athanasas-photography.net